Tarieven

Websites zijn er in alle soorten en maten.

Dat is goed, verschil moet er zijn hierdoor zijn er echter ook veel verschillen in kwaliteit, prijs, snelheid en effectiviteit van websites.

Wij maken offertes altijd aangepast aan uw wensen, Om een globaal beeld te krijgen over wat wij wel en niet voor u kunnen betekenen, en voor welke prijs, hier een aantal voorbeelden.

Webdesign visitekaartje
Vanaf 125,00 euro incl. BTW
Wilt u een eigen website wat bestaat uit een 6tal pagina's, wat uitstekend kan functioneren als visitekaartje voor uw bedrijf, dan kunt u deze bij ons laten ontwerpen vanaf 125 euro.

Een welkomst pagina, een bedrijfsprofiel en enkele pagina's met diensten of producten kunnen hier bijvoorbeeld onder vallen.

Webdesign MKB website
Vanaf 320 euro incl. BTW
Wilt u een meer volledige website, bestaande uit ongeveer 8 premiumstyle pagina's dan is dat mogelijk vanaf 320 euro.

U heeft dan keuze uit een enkele technische optie als een eigen nieuwsbrief, enquête formulier, e-mail formulier, zoekopties binnen uw website, website statistieken, forum en/of chatroom.

Daarnaast krijgt u dan direct een klein promotie pakket, wat ervoor zorgt dat wij uw eigen website klaar maken voor zoekmachines en linkpagina's, en deze ook voor u aanmelden.

 

Webdesign Interactief pakket
Vanaf 375 euro incll. BTW
Indien u verwacht dat u erg veel pagina's nodig zult hebben, is het ook mogelijk een database gestuurde website te ontwerpen.

Dit is mogelijk vanaf 375 euro. U heeft dan een voor u ontworpen database, inclusief een klein CMS systeem waarmee u het ontwerp van alle pagina's zelf, zonder kennis van webdesign, kunt aanpassen aan uw wensen.

Een interactief ontwerp is vooral ideaal voor website als startpagina's, marktplaatsen, relatie websites etcetera.

 

Webdesign Platinumpakket
Vanaf 475 euro incl. BTW
Indien u alleen met de beste uitstraling genoegen neemt, ongeveer 14 pagina's denkt nodig te hebben waar wij het complete ontwerp voor dienen te maken, dan is dat mogelijk vanaf 475; Euro

U heeft dan een eigen website inclusief dezelfde opties als het interactief pakket.

Hierbij zetten wij onze beste grafisch ontwerpers exclusief voor uw website in.

Daarnaast maken wij uw website bekend op internet, wij melden u aan bij zoekmachines en pagina's, ontwerpen enkele banners en advertentie mogelijkheden voor u.

 

Webdesign pakket op maat
Vanaf 125 euro incll. BTW
Bovenstaande webdesign pakketten zijn enkel voorbeelden.

Wij werken uitsluitend met op maat pakketten welke in samenwerking met de klant tot stand komen.

Wilt u een vrijblijvend advies of offerte? Stuur ons dan een e-mail. Wij proberen alle e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

 

Voor het ontwerpen van uw webpagina's maken wij gebruik van de software pakketten

Van adobe en macromedia (flash).Adobe geldt geldt als het meest vooraanstaande op het gebied van grafische software en macromedia is de standaard geworden voor webanimaties (bewegende beelden)

Wij helpen u tevens bij het aanvragen van een domeinnaam, indien u deze nog niet heeft.

 

Indien u dit echt alles wenst hebben wij een webadres waarop wij uw webpagina's (inclusief een eigen mail-account) kunnen hosten.

Zoals gezegd is de prijs zeer aantrekelijk.

Wij berekenen een tarief van € 50.00 voor een standaard pagina.

Voor meer werk zoals het ontwerpen van uw huisstijl, het aanpassen/ maken van graphics en het aanmaken van databases/ webwinkels berekenen wij € 35.00 per uur.